divendres, 27 de juny del 2014

Engrescada...

amb l'arribada de l'estiu... i el fet que potser podré començar a fer algun dels projectes que tenia al cap des de fa tants de mesos, ja des d'abans de l'arribada del petit Guerau.

Per ara, el que sí que tinc és molta il·lusió amb algunes cosetes... mireu, mireu...

El llibre Little stitches for little ones, d'Amy Butler, que m'ha arribat encara no fa un quart i que ja he tingut ocasió de fullejar i decidir que vull fer casi tots els projectes que proposa!!! Però ja us diré què faig al final ;)


Una tela i un cabdell de cotó que vaig comprar ahir a Reus aprofitant que hi anàvem a dinar, i que servirà per fer un llençolet d'estiu pel cotxet del Guerau...


I tres teles de cotó coordinades per fer un conjunt per la Júlia, que comença la llar al setembre!!!


A Reus també vam aprofitar per fer una visita a Bámbola, la botiga d'scrap... el que sempre dic: no es pot anar a Reus, nospot!!!

La d'Amy Butler no va ser una decisió fàcil tenint en compte la quantitat de llibres que hi ha al mercat, també em va fer gràcia el de Zakka, que ara no recordo el títol sencer, i un parell de llibres sobre disseny i impressió en tela... ja us ho faré saber si n'adquireixo algun altre, amb aquest per ara ja faig, hehe.

Per ara, aquestes són les novetats... i Déu n'hi do tenint en compte el temps que fa que no cuso res... tot i que en unes setmanes també compartiré amb vosaltres la preparació del que haurà sigut un dia molt especial per a una persona propera a mi i que, com que no en sap res... no puc explicar ;)

Us deixo que aprofitaré per dedicar-me a la lectura ara que descansen tots.

Bon cap de setmana!

1 comentari: