dimarts, 24 de juny del 2014

Anyianys...

... a-po-lanys!!! que cantava l'Ïu fa un parell d'anys... però ara ja en té 4!!! No diré tot allò de com passa el temps...

Feia setmanes que teníem al cap d'organitzar una festa temàtica... una festa minion!!! I al final, ha sigut semi-temàtica, perquè han quedat algunes cosetes per fer: un pastís de fondant i una pinyata de minion... però vaja, tot no es pot tenir en aquesta vida, diuen... ;)

Les invitacions...





La festa a casa amb la família...











I al parc, amb els amics...










I en comptes de les típiques llaminadures, un detallet diferent pels amics i amigues, a qui va agradar molt!!! Aquesta vegada fins i tot els pares i mares estaven contents, potser haguéssim hagut de fer bossetes pels pares també, n'hi va haver algun que semblava que havia rejovenit vint anys en veure les bales ;)



Vaig trobar moltes idees per internet, de fet, gairebé toootes les idees són d'internet. I també vaig trobar molts documents imprimibles de minions: enganxines, etiquetes, ulleres,... us deixo uns enllaços dels imprimibles.

- Molts recursos a Family shopping bag: http://www.familyshoppingbag.com/despicable-me.html#.U6mizfl_sac
- Busqueu i rebusqueu al web d'Halegrafx: http://halegrafx.com/printables/free-printable-despicable-me-minion-treat-box/

Ja ho sabeu, si estàveu pensant en organitzar una festa minion, Sant Google té un munt d'idees i amb una mica de temps invertit buscant imprimibles gratuïts us pot quedar una decoració molt xula!

Una abraçada!

3 comentaris:

  1. Montse eres autentica! Quina currada! Te contratare para mis cumples!! Iu quina mare que tens (nuri)

    ResponElimina
  2. Trobo que la decoracio de la festa temàtica ha quedat genial, les invitacions i els pompoms penjats als arbres fantàstics! Sobretot per la idea de transportar-ho tot al parc! Segur que papes i nens us ho vareu passar molt bé. felicitats!

    ResponElimina
  3. Nuri... cuando quieras, hehehe. Sí, Helena, gràcies, al final va quedar prou bé!!! Però jo veig més tot el que no vaig arribar a fer que no pas el que sí que vam fer, haha... Una abraçada!

    ResponElimina